Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar


Obědy do škol

Obědy do škol

  • Administrátor
  • 25.9.2023

OBĚDY DO ŠKOL – informace pro rodiče

Naše mateřská škola se již tradičně zapojila do Programu 2023 na podporu bezplatného školního stravování ve Středočeském kraji pro školní rok 2023/2024.

 

Pokud máte zájem o zařazení Vašeho dítěte do projektu – stravné v mateřské škole zdarma - dostavte se do ředitelny školy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Kdo má nárok

ZAPOJENÍ DĚTÍ/ŽÁKŮ/STUDENTŮ A JEJICH PODPORA V RÁMCI PROJEKTU …. ZAPOJENÍ K PODPOŘE Z PROJEKTU JE MOŽNÉ POUZE NA ZÁKLADĚ PODEPSANÉHO ČESTNÉHO PROHLÁŠENÍ (viz. příloha) zákonným zástupcem dítěte (nebo žákem/studentem, pokud je již sám sobě zákonným zástupcem). Nezbytnou přílohou daného čestného prohlášení (bez dané přílohy není ČP platné) je:

    • POTVRZENÍ Z ÚŘADU PRÁCE (ne starší 90 dnů), pokud dítě zapojujete do projektu z důvodu pobírání dávek POMOCI V HMOTNÉ NOUZI (= příspěvek na živobytí nebo doplatek na bydlení; dávky s jiným názvem nejsou dávkami pomoci v hmotné nouzi, ale státní pomocí) nebo

    • ZÁPIS 3. STRANY, pokud dítě zapojujete z důvodu nepříznivé finanční situace rodiny dítěte. K zápisu můžete využít vzor zaslaný v příloze anebo si vytvořit vlastní zápis. Je nutné zde popsat důvod zapojení, ze kterého je jasné, že dítě je cílovou skupinou projektu a jeho podpora je možná.  3. stranou se rozumí statutární zástupce školy nebo školského zařízení.

Jitka Balíková, ředitelka školyKraj má nové radní. Kdo má na starost majetek, regionální ...